Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Send gaver via SMS

Send gaver via SMS

En ny tjeneste gør det muligt at sende gaver via SMS.

Vi elsker nye måde at bruge mobiltelefonen på, og nu har et
smart firma fundet på at sende gaver via mobilen, så du sparer både tid og dyr porto

Den nye side hedder www.smilingsms.dk og går i al sin enkelhed ud på, at du på hjemmesiden vælger en gave, du vil give en ven, kæreste eller familiemedlem. Når du har valgt en gave, betalt og afgivet telefonnummeret på den person, som skal modtage gaven, så sender smilingSMS en unik gavekode til modtageren. Denne kode skal så fremvises i den pågældende butik, hvorefter folk kan nyde deres gave.

Onlinebutikken er indrettet således, at du kan se udvalget af gaver i forskellige byer i Danmark, så din ven i Holsterbro ikke behøver at tage til København for at hente gaven, men kan gå ind i den lokale Summerbird-forhandler og hente sit påskeæg.

Er du mindre venlig anlagt kan du naturligvis også sende ham en gavekode på farvede sokker fra JBS i Aarhus eller måske 1 times wakeboarding i Hvide Sande!

Der medfølger naturligvis en personlig hilsen til gavekoden.

Indtil videre er udvalget ikke så stort, men du kan sende gaver helt ned til 25 kr., og vi kan lide idéen med at sidde foran skærmen i ro og mag og udvælge gaver til vores omgangskreds.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Svend Ole Nielsen 20-04-2011 08:41:56

Hvorfor har I to artikler om denne service. Næsten identiske ?

Måske det var en ide at lave en søgning på hjemmesiden FØR den bliver publiceret ;) Også selvom den kommer fra anden hjemmeside ?

0 0

Om brug af cookies