Seneste iPhone 6 rygter – lanceringsdato og mere plads

Sidste sving fra rygtemøllen beretter om lancering midt i september, samt ny politik i forhold til plads på mobilen.

Seneste iPhone 6 rygter – lanceringsdato og mere plads

Vi har for nyligt erfaret, at Den store iPhone 6 ikke er forsinket alligevel. Nu forlyder der desuden rygter om, at Apple vil skrotte 16 GB modellen og altså kun lancere iPhone 6 med 32 GB og 64 GB hukommelse. Det skriver MacRumors.

Derudover forlyder det, at Apple vil give kunder af den 5.5” iPhone 6 en rigtig “phablet”-oplevelse, og eksklusivt tilbyde en 128 GB variant af den mobil. Trenden følger Apple lidt i forvejen, da det på nuværende tidspunkt kun er iPad som fås i 128 GB .

Læs også: Apple iPhone 5c fås nu i en billigere 8GB version

Man kan dog undre sig over hvorfor Apple pludselig skulle vælger denne lanceringsmodel ift. tidligere, nu efter mere indhold flytter til skyen, og Apple vil bruge iCloud til dit samlede fotobibliotek med iOS 8

Rygterne peger på, at iPhone 6 skal præsenteres af Apple fredag d. 19 september, og kun tiden vil vise om det holder stik. 

Kilde: MacRumors

Mere til historien

Fortællingens videre forløb. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. Allerede d. 24/6/2014 kørte vi en opfølgning med artiklen om Den store iPhone 6 ikke forsinket alligevel – Klik her. Seneste nyt om temaet kan du finde her.