Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Seneste nyt om iPhone

Seneste nyt om iPhone

Længere batteritid, samarbejde med Nintento, samt 19 millioner købere klar. Interessante nyhed fra iPhone-verdenen.

Apple har for nyligt meddelt nogle interessante ændringer i iPhone. Først og fremmest drejer det sig om en opgradering af batteritiden.

Telefonen vil nu kunne klare otte timers taletid, seks timers internetbrug, 24 timers musik eller op til ti dages standbytid.

Samtidig er overfladen af hele telefonen, den 3.5" store skærm inkluderet, blevet dækket af optisk glas i stedet for plastik.

19 millioner købere klar - inklusiv Mario

Der er ingen tvivl om at iPhone vil blive populær. Ifølge en undersøgelse vil 19 millioner amerikanere nemlig stå klar til at købe vidunderet.

- "Vi har aldrig før set en mobiltelefon, der kunne skabe så meget opmærksomhed. Det tegner til at blive en storslået premiereaften. Og ligesom ved store Hollywood-filmpremiere har Apple valgt en fredag som lanceringsdag", siger teleanalytikeren Mark Donovan til Computerworld.

Udover justeringer og imponerende salgstal, fortæller rygter også at Apple og Nintendo har indgået et samarbejde. Brugere skal nemlig kunne købe Nintendo-spil over iTunes for 150-200 kroner per styk.

Sidst men ikke mindst, går der også rygter om et større udvalg af iPhones. Det er American Technology Research der mener at udviklingen af flere iPhones er igang.

Spændende nyt fra iPhone-verdenen. Om alt kommer til at passe, får vi at se ved salgsåbningen 29. juni 2007.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies