Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sharp lancerer kantløs Aquos Crystal 2

Sharp lancerer kantløs Aquos Crystal 2

Sharp lancerer 2. generation af sin fremtidslignende Aquos Crystal-smartphone, der har noget nær skrottet skærmkanten.

Den japanske elektronikgigant, Sharp, overraskede alt og alle, da man i slutningen af 2014 offentliggjorde smartphonen med navnet Aquos Crystal.

Læs også: Sharp dropper kanterne med Aquos Crystal

Nu vender producenten tilbage med næste generation af smartphonen med et lige så opsigtsvækkende design. Den absurd tynde skærmkant på tre af de fire leder er igen skåret ned til det mindst mulige.

Aquos Crystal 2 er en smartphone, der måler 136 x 71 x 11 mm med en vægt på 154 gram, hvilket er 5 mm højere, 4 mm bredere og 1 mm tykkere end forgængeren. Det skyldes skærmen af S-PureLED-typen, som også er gået lidt op i størrelse. Den måler nu 5,2" i forhold til sidste års 5", som fortsat er med en HD-opløsning på 720 x 1080 pixels.

Læs også: Sharp vil lave 4K-skærme i 2016

Det er stadig den samme Snapdragon 400-processor med fire kerner på 1,2 GHz, der gemmer sig bag det særlige design, mens der er kommet en halv GB ekstra RAM i, så du nu kan have endnu flere krævende apps og spil kørende fordelt på 2 GB RAM.

Du får motiverne i hus med kameraet bag på, som er på 8 MP. Det får følgeskab af frontkameraet til selfies på 2,1 MP. Som noget nyt er Sharp Aquos Crystal 2 vandafvisende, så du ikke behøver at bekymre dig om et lille regnskyl.

Bag det slanke design sidder et batteri, der har kapacitet på 2.030 mAh, hvilket er kun minimale 10 mAh mindre end sidste års model.

I japanske butikker om to måneder

Ifølge det japanske medie, Impress, oplyser Sharp, at smartphonen med de ultratynde skærmkanter indtil videre kun kommer i handlen i Japan til teleselskabet Softbank i midten af juli.

Det er derfor uklart, om den nogensinde kommer til disse breddegrader, eller om du må nøjes med at se på med stor misundelse.

Læs også: Se stort galleri af OPPO R7 med den minimale kant

I mellemtiden kan du nyde det store galleri af den spritnye smartphone, som det japanske medie har fået fingrene i.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies