Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Shyp: ny app vil blive Über for pakker

Shyp: ny app vil blive Über for pakker

Med Shyp app’en kan du få bragt dine pakker ud, uden at skulle forbi posthuset eller dyre kurér-tjenester.

Deleøkonomien, hvor brugere via tjenester som Airbnb, Über eller GoMore tjener ved at dele ud af deres værelser, villaer, køreture eller biler, får følgeskab af en ny tjeneste: Shyp.

Med Shyp, vil du i fremtiden kunne sende dine pakker, men hvor hele pakke-tjenesten afløses af en app der danner bindeled mellem dig og en private kurer.

Modellen efterligner taxi-tjenesten Über, men altså for pakker. Du tager et billede af din pakke, beskriver hvor den er og hvor den skal hen. Selskabet sender derefter en af sine ’Shyp Heroes’ som vil bringe pakken til dens destination.

Post Danmark behøver ikke at føle sig truet af Shyp endnu, tjenesten er fortsat kun i beta-stadiet og dækker indtil videre kun i San Fransisco, New York, Miami og dele af Los Angeles.

Læs også: Amerikansk taxa-app er klar til at indtage København

Hvornår tjenesten vil ramme Danmark er uvist, men selskabet kunne i går meddele, at en ny runde investeringer på over 350 millioner kroner, seksdobler selskabets kapital til over 430 millioner kroner. 

Shyp er fortsat langt fra at matche markedsværdien af deleøkonomiens tenorer, Über og Airbnb, som senest er værdifastsat til henholdsvis 280 og 154 milliarder kroner.

Shyp er tilgængelig på både Googles og Apples app-butikker.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies