Sidste chance for at få en billig Oneplus One

Det er i morgen du skal slå til, hvis du vil købe dig en OnePlus One inden de varslede prisstigninger slår til.

Sidste chance for at få en billig Oneplus One

OnePlus One er en selvudnævnt flagskibsdræber af en mobil, et trick som består i at levere kvalitet og komponenter som hører til øverste hylde – men til tilbudspris.

Sidste del af ligningen er dog presset af en svag Euro, og dermed også krone, som tvinger OnePlus til at korrigere prisen opad.

Selskabet meddelte i sidste uge at fra ondsdah den. 25. marts vil OnePlus One få et prisløft på omkring 15% på grund af den stigende dollarkurs. Det betyder at den billigste OnePlus One 16GB vil tige til 299€ mod tidligere 269€, mend den dyrere 64GB sorte variant vil løbe op i 349€ mod tidligere 299€.

Du skal altså stikke hænderne dybere i lommerne for at anskaffe dig det billige flagskib. Medmindre du altså slår til hurtigt.

Telefonen kan købes via OnePlus’ invite-system, har du ikke sådan kan du købe dem i morgen tirsdag, hvor webshoppen ikke forudsætter en invitation.

Eftersom at det muligvis sidste gang at OnePlus One bliver sat til salg til den favorable pris skal du dog regne med at være hurtig eftersom at lageret kan slippe op.

Du kan læse mobilsiden.dks stortest af ’flagskibsdræberen’ her.

Se også: Årets mobiler 2014: OnePlus One [WEB-TV]

Temaets videre forløb

Efterfølgende kom der mere nyt til historien. mobilsiden har bragt sagen videre. 19/3/2015 fulgte vi op med et indlæg med tematikken Flere prisstigninger på vej: OnePlus skruer priserne op – Følg den videre histore her. Vi har fastholdt interessen for emnet. Læs de sidste nyheder om Oneplus..