Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sig goddag til HTC Golf - eller Wildfire C?

Sig goddag til HTC Golf - eller Wildfire C?

Rygte Et billede af en kommende Android-smartphone fra HTC er dukket op sammen med rygter om specifikationer i den billige ende.

Der dukker jævnligt billeder af endnu ikke offentliggjorte smartphones op på nettet, og denne gang drejer det sig om en Android-mobil fra HTC.

Pocketnow.com har således fået fingre i et billede af den såkaldte HTC Golf. Dette skulle blot være et kodenavn for produktet, der efter sigende vil blive lanceret som Wildfire C, i løbet af de kommende måneder.

Spekulationerne med hensyn til specifikationer tæller blandt andet single-core processor, 3,5"-skærm (480x320 pixels), 512 MB RAM og 4 GB intern lagerplads. Hertil kommer dog 25 GB lagerplads "i skyen" via Dropbox uden beregning i de første to år, som man blandt andet også har set det med HTC One X.

Udvidelse via microSD skulle også være en mulighed.

Ifølge Pocketnow.com forventes det, at HTC Golf vil blive udstyret med et frontvendt kamera, selvom det kan være særdeles svært at spotte på billedet.

Historien melder desværre ikke noget om prisniveau, men ud fra specifikationer er der tale om den billigere ende af smartphone-skalaen.

Billedet af HTC Golf fra pocketnow.com.
Billedet af HTC Golf fra pocketnow.com.
Foto: Pocketnow.com
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

hotpop 16-04-2012 14:40:09

Kameraet sidder i den lyse "refleksion" lige inden det går over i det mørke.

0 0
Rene 16-04-2012 11:04:05

De kommer til at fortryde hvis ikke vælger at saste på 3-4 produkter af gangen.
Efter min mening burde flere kopiere apple og vælge 1 produkt som bare spiller.
HTC har ikke rigtig fået styr på deres sense som ikke rigtig spiller selv på deres nye One serie - ment på den måde at det kører ok men det orginale er bedre og hvilken betyder at sense ikke er godt nok.

0 0
Urbanus 16-04-2012 12:28:43

Hey hey hey, vi er faktisk nogen der godt kan lide Sense, og jeg synens det kører perfekt på min HTC One X.
HTC har netop haft succes med Sense (der var det der gjorde Android brugervenligt for den brede masse), og produktdiffentiering, der gjorde at de kunne ramme mere bredt, end f.eks. Apple der kun har ét produkt på hylden.

Produktdiffentieringen tog dog overhånd sidste år, samitig med at de skuffede på topmodellenere. Det har de heldigvis lært af.

Jeg er ikke enig i at flere skal gøre som Apple og satså på ét produkt. Mennesker er jo forskellige, og det er det der er styrken ved alle andre end Apple.
Til gengæld er der flere der kunne have godt af at rydde mere op i deres produktportefølje. Ligesom HTC har især også Samsung haft en tendens til at spytte den ene low end- eller mellemklassetelefon ud efter den anden, der alle hedder noget med Galaxy, men hvor det selv for en mobilnørd som mig er svært at holde rede på de mange modeller.

jeg har dog lidt svært ved helt at se fidussen i denne her - da den minder meget One V, men med ringere skærm og måske også ringere processor (det siger artiklen ikke noget om). One V ligner et stærkere bud på en telefon i den billigere ende. Denne her bliver sikkert endnu billigere, men vil formentlig fungere elendigt ligesom de foregående Wildfire-modeller der hele tiden er i underkanten spec-mæssigt af hvad der burde være minimumsforventningen til en smartphone.
Til gengæld kan der være noget fornuft i at fastholde navnet Wildfire. I stedet for at have ét navn der differentieres på modeltype (f.eks. One, Xperia, Galaxy), hvor det kan være svært at holde rede på hvad der er topmodel og hvad der er den billige model, så burde man måske holde fast i navne pr. segtemt, så man ved at Wildfire altid er de billige - det er jo en typisk måde at gøre det i andre brancher, f.eks. bilbranchen.

0 0
hellas7 16-04-2012 10:54:23

I skriver at det er "særdeles svært at se". Mener i dermed at man overhovedet ikke kan se det? For jeg kan i hvert fald ikke se det.

0 0
Om brug af cookies