Sig goddag til HTC Golf – eller Wildfire C?

Rygte: Et billede af en kommende Android-smartphone fra HTC er dukket op sammen med rygter om specifikationer i den billige ende.

Sig goddag til HTC Golf – eller Wildfire C?

Der dukker jævnligt billeder af endnu ikke offentliggjorte smartphones op på nettet, og denne gang drejer det sig om en Android-mobil fra HTC.

Pocketnow.com har således fået fingre i et billede af den såkaldte HTC Golf. Dette skulle blot være et kodenavn for produktet, der efter sigende vil blive lanceret som Wildfire C, i løbet af de kommende måneder.

Spekulationerne med hensyn til specifikationer tæller blandt andet single-core processor, 3,5″-skærm (480×320 pixels), 512 MB RAM og 4 GB intern lagerplads. Hertil kommer dog 25 GB lagerplads “i skyen” via Dropbox uden beregning i de første to år, som man blandt andet også har set det med HTC One X.

Udvidelse via microSD skulle også være en mulighed.

Ifølge Pocketnow.com forventes det, at HTC Golf vil blive udstyret med et frontvendt kamera, selvom det kan være særdeles svært at spotte på billedet.

Historien melder desværre ikke noget om prisniveau, men ud fra specifikationer er der tale om den billigere ende af smartphone-skalaen.

HTC Golf, Wildfire C
Billedet af HTC Golf fra pocketnow.com. Foto: Pocketnow.com

Seneste nyt i fortællingen

Vi kunne ikke gøre andet end at fastholde fokus. mobilsiden kørte videre med bolden. 13/4/2012 kørte vi en vinkel omkring Her er de nye mobiler på markedet i april – Læs fortsættelsen her. Du kan læse absolut seneste nyt her.