Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sikker hjælp til unlock af mobiltelefoner

Sikker hjælp til unlock af mobiltelefoner

Nyt internetsted viser hvor den lokale mobil-unlocker bor.

Besøg siden her: <a href=Unlockpriser.dk..." />
Besøg siden her: Unlockpriser.dk...

Danmarks største sammenligningsportal for mobilpriser, Mobilpriser.dk, har nu åbnet en unlock-udgave med navnet - Unlockpriser.dk....

Unlockpriser.dk skal blandt andet sikre forbrugerne mod tilfældige svindlere som forsøger at narre uvidende mobilbrugere.

I dag bliver der solgt massevis af simlåste mobiltelefoner i Danmark. At simkortet er låst betyder, at telefonen kun kan benyttes af det teleselskab, som telefonen er købt hos. Men det er ikke ulovligt at bryde simlåsen, hvilket har fået en lang række små virksomheder og enkeltpersoner til at åbne forretninger, der tilbyder at bryde låsen. En udvikling som til tider har vist sig at være mindre sikker for forbrugeren.

- "Vi har været vidne til mange købere af mobiltelefoner, som er blevet snydt, når de har forsøgt at få brudt deres simlås. Det vil vi gerne være med til at rydde op i. Derfor har vi lavet en portal, hvor vi kan tilbyde brugerne at søge efter en mere seriøs unlockvirksomhed. Som en sikkerhed for vores brugere, fører vi skarp kontrol med de forskellige forhandlere vi samarbejder med", siger John G. Pedersen, chefredaktør i Mobilpriser.dk

Med den nye Unlock portal kan mobilbrugeren søge meget specifikt på hvor den nærmeste unlocker befinder sig, samt hvilke mobilmærker den pågældende unlocker kan håndtere.

Hvorfor sende en telefon til København, når man bor i Ålborg - hvis ens nabo kan låse den op?

Besøg siden her: Unlockpriser.dk...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Heidi 19-12-2010 20:04:36

Er der nogle der kan hjælpe med kode til at låse en LG op?

Mvh Heidi

0 0

Om brug af cookies