Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sikkerhed: Dræb mobilen med sms

Sikkerhed: Dræb mobilen med sms

Gør du med frygten om, at din mobil skal blive stjålet og diverse emails og andet indhold vil blive misbrugt? Så er løsningen her. KillPill.

KillPill er en teknologi, som har til formål at beskytte følsomme emails, dokumenter og personlige billeder, som ellers ville stå til åben skue, hvis en tyv fik fingrene i ens mobil.

Det eneste, man skal gøre, er at sende en ”KillPill”, i form af en sms, og derved blokeres smartphonen mod, at indholdet på mobilen benyttes eller misbruges.

Der synes at være et stigende behov for en teknologi som KillPill, i og med at cirka 10 procent af alle for nyligt solgte smartphones, benyttes til at opbevare følsomme oplysninger.

Hidtil har man set, at private billeder fra mobilen kommer i omløb. Forestil dig, hvis der blev sat virksomheds-knowhow i omløb, dette ville kunne have fatale følger for den pågældende virksomhed. Eller hvad med et frækt foto af kæresten?

På nuværende tidspunkt fungerer KillPill med Microsoft Windows Mobile, og senere kommer det også til at virke sammen med Symbian OS.T.

Er du være interesseret mere information om KillPill, kan du gå ind på hjemmesiden www.killpill.no

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies