Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sikkerhedshul på iPhone rettes med iOS 7.1

Sikkerhedshul på iPhone rettes med iOS 7.1

En fejl i Apples nuværende software til iOS-enhederne, der gør at “Find min iPhone”-funktionen kan slåes fra, rettes med iOS 7.1.

“Find min iPhone”-funktionen har siden præsentationen af Apples skytjeneste "iCloud", været integreret på alle iOS enheder. Funktionen sikrer, at du både kan finde, fjernslette eller måske afspille en høj lyd fra dit tabte eller stjålne Apple udstyr.

Tip: Bliv familiens “Sherlock Holmes” når sagerne mangler

Da Apple introducerede iOS 7 i september, havde de opgraderet “Find min iPhone” med en slags tyverisikrings-funktion. Nu kræver iOS-enheden nemlig koden til dit Apple ID, før du igen kan deaktivere funktionen, hvilket reelt betyder, at tyve ikke kan bruge din mobil.

Nu viser det sig dog, at der er en sikkerhedsfejl i Apples nuværende software, der gør, at man kan komme udenom at skulle indtaste koden, for at deaktivere “Find min iPhone”-funktionen. Det skriver MacRumors.



Som klippet herover viser, så kræver det lidt kryptiske trick, at man skal ind under enhedens “Indstillinger”. Så hvis bare du sørger for at have adgangskode på dine iOS-enheders låseskærm, så skulle du være sikker indtil fejlen rettes i den kommende iOS 7.1, der i skrivende stund er nået til 5. beta hos udviklerne. Vi forventer, at iOS 7.1 er klar til offentlig udrulning indenfor en måned.

MacRumors har ikke afprøvet om enheden kan slettes, gendannes eller opdateres uden brug af koden til Apple ID'et, men siden at de har kunne slå koden fra, tror vi ikke at det er noget problem.

Så husk derfor altid at have adgangskode på dit udstyr, så ikke uvedkommende har umiddelbar adgang til dit privatliv. 

Link: MacRumors

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

guldhammeren 12-02-2014 18:05:15

Hmm, ja sandheden er bare at tyve, kan slå GPS-sporingen fra, og udskifte telefonens brugerkonto, det er ikke hele sandheden står i nyheden, men det står her:
http://meremobil.dk/nyheder/iphone-og-ipad-ramt-af-kaempe-sikkerhedsfejl/

0 1
Om brug af cookies