Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Singler vil date i ferien - mobilen er værktøjet

Singler vil date i ferien - mobilen er værktøjet

Mange af de danske singler drømmer om, at rejse på ferie med deres livs udkårne og mobilen er også med på ferien til flirt.

Dating.dk forventer, at ferietiden vil byde på mere brug af deres mobilapplikation. Det forventer de, da en ny undersøgelse, som er foretaget af dem selv, viser at flertallet af de adspurgte helst vil rejse på ferie med en kærest, og at mange også vil forsøge at finde en kæreste eller flirt på ferien.

Med i undersøgelsen var 1.900 respondenter – og det var 75 procent af disse, der svarede de helst vil rejse på ferie med en kæreste. Og en femtedel af de adspurgte vil også forsøge, at finde en kæreste eller flirt på ferien, mens halvdelen har svaret de måske vil.

 - ”Vi har i starten af juli mærket stigende brug af Dating.dk app’en i udlandet. Jeg tror, at det skyldes, at vores brugere vil holde kontakten med de potentielle kærester de skriver med samt sætte dates op til efter ferien,” siger Peter Sønderby, medstifter og direktør i Dating.dk, i en pressemeddelelse.

Også funktionen, som tildeler matches i nærheden benyttes flittigt, da det er en god måde at finde singler i nærheden af hvor man befinder sig – ud fra ens geografiske placering.

Undersøgelsen viste også, at næsten alle de adspurgte singler tager deres mobiltelefon med på ferie – og 45 procent af dem vil benytte den til, at finde en kæreste på Dating.dk.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Sten 17-07-2013 14:32:46

Hvad Dating.dk ikke kan finde på at sige for, at promovere deres website, og sågar andre ligeså.

Dating websites er en falsk og urealistisk drømmeverden, som intet har noget med virkeligheden at gøre.

0 0
Andreas B 17-07-2013 10:20:56

okcupid er et gratis alternativ med apps til både android og IPhone. Er især god hvis man er mere internationalt orienteret:) Tjek det ud på okcupid.com

0 0
John H. 18-07-2013 14:02:58

Vil ikke kalde det et alternativ, da der ikke er ret mange danske brugere på Okcupid. Jeg vil til en hver tid anbefale Dating.dk og specielt deres app til iPhone (https://itunes.apple.com/dk/app/dating.dk/id359338194?mt=8). Jeg har ikke prøvet deres Android app (https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.dating.datingdroid), men går ud fra, at den minder meget om iPhone app'en.

0 0
Andreas B 18-07-2013 15:05:23

At der ikke er særligt mange danskere på Dating er netop en af fordelene, som jeg ser det. Desuden er der medlemmer fra hele verden på Okcupid, så hvis man endelig skal date PÅ ferien er den værd at prøve:)

0 0

Om brug af cookies