Singler vil date i ferien – mobilen er værktøjet

Mange af de danske singler drømmer om, at rejse på ferie med deres livs udkårne og mobilen er også med på ferien til flirt.

Singler vil date i ferien – mobilen er værktøjet

Dating.dk forventer, at ferietiden vil byde på mere brug af deres mobilapplikation. Det forventer de, da en ny undersøgelse, som er foretaget af dem selv, viser at flertallet af de adspurgte helst vil rejse på ferie med en kærest, og at mange også vil forsøge at finde en kæreste eller flirt på ferien.

Med i undersøgelsen var 1.900 respondenter – og det var 75 procent af disse, der svarede de helst vil rejse på ferie med en kæreste. Og en femtedel af de adspurgte vil også forsøge, at finde en kæreste eller flirt på ferien, mens halvdelen har svaret de måske vil.

 – ”Vi har i starten af juli mærket stigende brug af Dating.dk app’en i udlandet. Jeg tror, at det skyldes, at vores brugere vil holde kontakten med de potentielle kærester de skriver med samt sætte dates op til efter ferien,” siger Peter Sønderby, medstifter og direktør i Dating.dk, i en pressemeddelelse.

Også funktionen, som tildeler matches i nærheden benyttes flittigt, da det er en god måde at finde singler i nærheden af hvor man befinder sig – ud fra ens geografiske placering.

Undersøgelsen viste også, at næsten alle de adspurgte singler tager deres mobiltelefon med på ferie – og 45 procent af dem vil benytte den til, at finde en kæreste på Dating.dk.