Siri indtager iPad med iOS 6

Den nye iPad får fuld Siri-funktionalitet, når iOS 6 bliver frigivet til efteråret, skriver website. iPad 2 bliver også testet.

Siri indtager iPad med iOS 6

Til efteråret bliver det muligt at snakke til sin iPad. En af nyheder i det kommende iOS-styresystem bliver således, at Siri overføres til den populære tablet i stedet for at være forbeholdt iPhone 4S, skriver 9to5mac.com.

Flere kilder fortæller til sitet, at alle Siri-funktioner – bortset fra telefonopkald – vil være en del af iPad-oplevelsen, når iOS 6 bliver frigivet.

iPad’ens skærm på 9,7″ gør dog, at designet vil blive anderledes ens på iPhone 4S – ganske som det er tilfældet med notifikationscentret. 9to5mac.com har kreeret ovenstående billede for at demonstrere kildernes oplysninger.

Apple har efter sigende testet Siri på både iPad 2 og den nye iPad, men det er ikke blevet bekræftet, om tilføjelsen vil gælde begge modeller. Flere kilder fortæller, at det højst sandsynligt kun bliver den nye iPad.

Flere nyheder om temaet

Næste fortælling om sagen kan også være interessant. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 4/6/2012 bragte vi en artikel omkring emnet Aluminum Bluetooth keyboard til iPad (produktest) – Den næste artikel om emnet finder du her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for sidste nyt i sagen..