Siri på dansk snart klar

Siri der forstår dansk har man skullet kigge langt efter længe, men nu ser det ud til, hun har kigget i ordbogen

Siri på dansk snart klar

I den anden beta-version af iOS 8.3 har Apple inkluderet noget, der nok kan få en del Apple-fans til at klappe i hænderne. Blandt ændringerne i den udgave er nemlig, at Siri kan forstå dansk.

Læs også: Udvikler forbinder iPhone og Android Wear

Vores modersmål har sneget sig ind blandt en række nye sprog, som Siri kan forstå, og har man adgang til iOS 8.3 Beta 2, så kan man altså prøve at snakke med Apples digitale assistent.

Siri har i årevis forstået engelsk, men det har altså taget et ganske godt stykke tid, inden dansk er kommet med på repertoiret. 

Læs også: IOS 8.2 klar i ny testudgave

Ud over de mange sprog har Apple også fået proppet en trådløs forbindelse til CarPlay, flere muligheder for emoji og understøttelse af Googles to-trins verifikation.

Rygterne går på, at Apple planlægger en offentlig beta-udgave af iOS 8.3 en gang i marts, og hvis det bliver til noget, så går der ikke længe, inden alle iPhone-ejere kan tage sig en snak med Siri.

Opfølgning på sagen

Temaet er stadig relevant. mobilsiden har holdt fast i temaet. 18/2/2015 blev bolden spillet videre med en artikel omkring Økonomer advarer: Din næste mobil bliver dyrere – Følg den videre udvikling her. Der er stadig liv i emnet. Læs seneste nyt om Apple..