Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Siri på vej til Apple TV?

Siri på vej til Apple TV?

Der er netop fundet koder i Apples software der indikerer, at Siri er på vej til medieboxen Apple TV.

Det oprindelige Apple TV blev lanceret tilbage i 2006 som en 40GB medie-hardisk til stuealteret. Foruden en efterfølgende lagringsudvidelse til 160GB, så var det altså først i 2010, at Apple var klar med den lille 2. generations, sorte streamingbox, de fleste i forvejen kender.

I Januar 2013 blev den opdateret(3. generation) med 1080p video, samt en ny brugerflade. Udseendetsmæssigt er der ingen forskel på 2. og 3. generation. 

Rygte: Næste Apple TV får A5X-processor

Rygterne har længe svirret om Apples planer for Apple TV, og vi har da også tidligere fortalt, at Tim Cook antyder, at Apple arbejder på en ny TV-løsning. Derudover har indtjening på solgte antal også bekræftet ifølge Apple-bossen Tim Cook: Apple TV er vist ikke længere en hobby.

Vi har desuden før hørt rygter om, at Apples personlige assistent Siri til iOS er på vej til Apple TV, men nu tager snakken til. Det er kode fundet i iOS 7.1 samt den netop udrullede iOS 7.1.1, der bringer rygtemøllen i sving. Det skriver 9To5Mac.

I softwaren er der beskrevet 3 enheder, der har adgang til Siri. Siden iPhone/iPod Touch og iPad er taget, så antager eksperterne, at sidste enhed fomentlig refererer til stuealterets mediebox fra Apple.

Apple mobilbetalings-løsning rører igen på sig

Apple TV er uden sammenligning den bedste kompagnon til stuealteret for iOS brugerne, men Apple har også forbedret med fejlrettelser og forøget funktionalitet i 4 år. Med indpas af billigere alternativer så som søgegigantens Chromecast og andre, så skal der ske noget, hvis kunderne skal overbevises om, at bruge næsten 3 gange så meget på Apples løsning.

Apple inviterer til WWDC 2014, og Mobilsiden.dk er naturligvis spændt på at følge med d. 2. juni, når Tim Cook & Co. går på scenen, for at fortælle nyheder indenfor iOS (styresystemet til iPhone, iPad og iPod Touch) samt OSX (styresystemet til Mac). 

Mon der er opdateret nyheder på vej til Apple TV ved samme event? Det vil kun tiden vise.

Kilde: 9To5Mac

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies