Skærm til Samsung Galaxy S3 og S4 skal brugerfinansieres

Samsung laver ifølge salgstallene, nogle af markedets mest populære telefoner og tablets. Nu tilbyder en kinesisk producent at lave din smartphone om til en tablet

Skærm til Samsung Galaxy S3 og S4 skal brugerfinansieres

Det kan være en bekostelig affære, hvis man både skal have en tablet og en smartphone. Det kinesiske firma, Shezen Migoal, har dog en løsning på trapperne, som kan omdanne din Samsung Galaxy S3 eller S4 til en tablet.

Crowdfunding skal betale

Ideen startede i august 2013, hvor man kunne fremvise konceptet for første gang. Nu er man imidlertid kommet så langt, at prototyper er klar, men at finansieringen blot mangler. Firmaet har derfor startet en crowfundingkampagne, som skal skaffe de nødvendige $100.000 for at få startet produktionen.

Dette sker igennem sitet indiegogo.com, hvor man kan få yderligere information om projektet, og donere et beløb.

Dock din telefon i skærmen

Hele ideen består af, at man skubber sin telefon – som vist på billedet – ind i skærmen, hvorefter at man får det hele blæst op i stor størrelse på den medfølgende touchscreen. Skærmen indeholder også eget batteri, som under docking kan oplade din telefon. Det viste tastatur er tilbehør, som skal anskaffes ved siden af.

Inden man dog kaster penge efter projektet, skal man dog være opmærksom på, at der ikke gives nogen garantier fra Shezen Migoal’s side. Det betyder, at firmaet forbeholder sig retten til at beholde dine penge, selvom skærmen aldrig bliver sat i produktion.

Skærmrotation virker ikke

Man skal også være opmærksom på, at skærmrotationen ikke fungerer under docking. Dit billede vil altså være det vertikale fra telefonen, med sort skærm ved siden af. Gør derfor dig selv en tjeneste og læs hele beskrivelsen på Indiegogo grundigt igennem, såfremt projektet har vakt din interesse.

Til gengæld kan investorer anskaffe de første modeller til en pris på under $100, og er fri for at synkronisere smartphone og tablet.

Efterfølgende nyt i sagen

Siden vi publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på historien. 3/1/2014 publicerede redaktionen en artikel omkring emnet LG G Pad anmeldelse: Et gedigent godt køb. – Følg den videre histore her. Se også seneste nyt om tematikken ved at trykke her..