Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Skærmtrolden Hugo har international succes

Skærmtrolden Hugo har international succes

Den lille skærmtrold Hugo, som blev kendt tilbage i 90’erne oplever netop nu et kæmpe comeback i App Store.

Hugo Troll Race
Hugo Troll Race

Danske mobilspil er i høj kurs for tiden – for mindre end en måned siden meldte folkene bag Subway Surfers om mere end 25 millioner downloades på iOS enheder, men de er ikke de eneste der nyder godt af international succes.

 - Subway Surfers – kæmpehit på iOS 25 millioner downloades

Skærmtrolden Hugo har med det nyeste spil, Hugo Troll Race, også opnået stor succes da det på kun tre dage fik mere end 1.000.000 downloades globalt. Det har også betydet, at Hugo Troll Race har ligget på førstepladsen, som mest downloadede applikation i ikke mindre end 25 lande.

 - Derfor kommer der ingen Hugo Troll Race til Android

 - ”Vi er meget tilfredse med udviklingen, ikke mindst glæder det os at se at de traditionelle Hugo-lande, hvor Hugo blev vist på TV i 90'erne, fortsat elsker Hugo og tilsyneladende ikke kan få nok af Hugo. Det passer godt ind i vores strategi, hvor vi hele tiden udvider forretningsområdet med Hugo til at omfatte andre områder end spil. Her har især Angry Birds vist os andre vejen, så lige nu arbejder vi bl.a. med et film-projekt, spændende licens aftaler indenfor bl.a. legetøj og endelig så forventer vi, at der kommer endnu et Hugo spil til sommerferien 2013. Så opsummerende kan man sige, at lige nu forløber revitaliseringsprocessen af Hugo som planlagt og det håber vi at det gerne skulle blive ved med. Det faktum, at det nye Hugo spil bliver nr. 1 i 25 lande på blot tre dage med et marketing budget på 20.000,- DKK fortæller os, at der er et meget stort marked for Hugo. Udviklingen er ganske enkelt viralt drevet,” fortæller Henrik Kølle, CEO for Hugo Games A/S.

 - Hugo Troll Race – Skærmtrolden på nye oplevelser (spiltest)

Forgængeren, Hugo Retro Mania, blev valgt som årets App 2011 af Free App A Day.


Læs også:
 - Skærmtrolden Hugo er tilbage i nyt spil

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies