Skal det koste penge at bruge Skype fra mobilen?

Skal det koste ekstra at ringe fra Skype og lignende tjenester over mobilnettet. Læs her hvad teleselskaberne synes.

Skal det koste penge at bruge Skype fra mobilen?

Teleselskabet TeliaSonera var på Mobile World Congress 2012 ude at sige, at de synes det skal koste ekstra at ringe fra tjenester som Skype over mobilnetværket.

Men hvad mener TDC, Telenor og 3 – Computerworld har spurgt dem.

Hverken TDC eller Telenor er dog særlig ”klare i spyttet”.

Mobildirektør ved TDC Johan Brammer udtaler til Computerworld:

-”Vi er naturligvis opmærksomme på problemstillingen, men ser det ikke som en væsentlig udfordring inden for de næste par år.”

Kort og godt afviser TDC ikke tiltaget, men umiddelbart er det ikke noget der er lige rundt om hjørnet.

Meldingen fra Telenor er heller ikke noget man får et konkret svar af.

– ”Vi skal afklare det med vores moderselskab, inden vi melder noget ud omkring det her. Vi er i en samtale med vores moderselskab omkring det,” udtaler Telenors pressechef Peter Glüsing.

Teleselskabet 3 er mere direkte, fra dem er meldingen:

-”Vores holdning er, at vi ikke har planer om at tage penge for det. Det handler meget om, at det ikke er et stort issue lige nu,” forklarer kommunikationschef ved 3 Stine Green Paulsen.

Samtidig afviser hun dog ikke det kan komme i fremtiden, men hun mener også det bør være et af de store teleselskaber der tager initiativ til det.

Sidste nyt om Telenor

Artiklen krævede en opfølgning. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 17/2/2012 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med en artikel der belyste emnet Teleselskaberne gør klar til Spejderlejr 2012 – Artiklen finder du her. Emnet er stadig Hot. Klik her for seneste nyt..