Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Skal du have en iPhone 5? Så sælg din iPhone 4 nu!

Skal du have en iPhone 5? Så sælg din iPhone 4 nu!

Der er flest penge at hente på at sælge din iPhone nu, inden der kommer en ny model.

Inden du sætter din iPhone 4 eller iPhone 3GS til salg i desperation pga. dette indlæg, så bid lige mærke i, at vi ikke ved, hvornår Apple lancerer den nye iPhone, hvad den kommer til at koste, og hvad den kan! Men grunden til, at jeg kommer med sådan et indlæg her, er mere fordi, hvis du har en klar tanke om, at du vil sælge din nuværende iPhone, så skal du vide at inden længe så falder brugtprisen ret meget. Og endnu værre bliver det naturligvis, når Apple har præsenteret den nye!

Hvis vi kigger på denne grafiske model over, hvor meget prisen dykkede på iPhone 3G og iPhone 3GS, da Apple lancerede den nuværende iPhone 4, så taler billedet vist for sig selv. Jeg tror ikke umiddelbart, at der er den store forskel på prisniveauet på eBay eller DBA.dk.

Hvis vi f.eks antager, at du kan sælge din iPhone 4 (32 GB) på DBA.dk i skrivende stund til 3.500 kroner, så vil du kunne sælge den til 2.800 når den nye model sælges i butikkerne. Det svarer til et yderligere tab på godt 700 kroner, ikke det vilde, men stadigvæk penge.

Nu afhænger prisen naturligvis også af stand, og om der følger original æske med m.m.

Mit råd til dig, hvilket vil sige hvad jeg selv gør, er at finde et familiemedlem eller en god ven, som gerne vil have fingrene i en iPhone 4, og ikke er interesseret i det nyeste af det nyeste. Aftal en pris på forhånd, men henblik på overdragelse, når du selv har købt en iPhone 5, men den klausul, at den sælges i den nuværende tilstand. Prisen kunne f.eks være 3.100 for en iPhone 4 32 GB i pæn stand, men alt det originale tilbehør.

Lad os antage, at den nye iPhone 5 32 GB kommer til at koste 5.500 kroner, så skal du “kun” op med 2.400 kroner af lommen. Det er prisen for at vil følge med de nyeste iPhone modeller.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies