Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Skarpt billede af Note 7 og den nye S Pen sluppet ud

Skarpt billede af Note 7 og den nye S Pen sluppet ud

Nyt billeder viser Galaxy Note 7 frem på bedste vis, og denne gang får vi også et glimt af den nye S Pen, der kan have en ny feature med sig.

Foto: Twitter.com (@evleaks)

Med under to uger til den officielle lancering af Samsung Galaxy Note 7 bliver vi hele tiden klogere på, hvad den populære phablet får at byde på.

Nu er endnu et pressefoto af Note 7 så blevet lækket, og ophavsmanden er ingen ringere end tipster-guruen Evan Blass. Billedet viser den nye Note i den såkaldte Coral Blue farve, og ud fra billedet ser det ud som om, vi får noget at glæde os til.

Billedet bekræfter endnu engang det forventede kurvede display, som vi kender det fra Galaxy S6/S7 edge, og vi ser samtidigt også, at rygtet om brugen af USB Type-C kommer til at holde stik.

Læs også: Samsung Galaxy Note 7: Flere specifikationer afsløret

Det andet primære fokus i billedet ligger ved den nye S Pen, som bekendt er et varemærke for Note-serien. Udover at den fint matcher den koralblå farve på telefonen, så er der også forlydender om, at den har fået en lang række nye features, og har været et hovedfokus for Samsung i denne Note-udgave.

Én af dem skulle angiveligt være muligheden for at kunne notere under vand. PhoneArena skriver i dag, hvordan en vietnamesisk tipster, har lækket oplysninger om at S Pennen vil blive kampdygtig i vand også.

Se også:  Knivskarpe pressefotos af Samsung Galaxy Note 7 dukker op

Rygtet er dog meget sporadisk, og ikke noget vi direkte skal tage for gode varer. Det ville dog give meget god mening at gøre S Pennen vandtæt/vandafvisende, eftersom Note 7 netop ventes at få samme vandafvisende funktion som de nyeste Galaxy S-telefoner.

På den måde vil du også kunne tage notater i regnvejr, hvis du altså får brug for dette.

Alt i alt giver dette og mange af de andre billeder os god grund til at glæde os til den 2. august, hvor Samsung endelig vil løfte sløret for Galaxy Note 7.

Læs også: Rygte: Køb Samsung Galaxy Note 7 på lanceringsdagen

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies