Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Skiferien står for døren? Her er de bedste apps

Skiferien står for døren? Her er de bedste apps

TIPS: Er du en af de mange der skal på skiferie, så er her en række applikationer til din smartphone eller tablet, som klæder dig godt på.

Vinterferien står for døren og er du en af de heldige der skal på skiferie, så kan du kan komme i god form inden du skal ned ad løjperne, forbedre din teknik, følge turene ned ad pisten via GPS-tracker og meget andet.

Her er samlet en række af de bedste applikationer til din smartphone eller tablet, som kan hjælpe dig med alt det en skiferie indebærer. Så der er noget at komme efter både for dig som er øvet, men bestemt også for dig der er nybegynder.

Så kalder alperne eller de norske fjelde inden længe, så er det om at komme i gang.

Sikker på Ski

Danmarks Skiforbund har lavet en applikation til skiferien, som giver gode råd til god opførsel på pisterne og ligeledes fungerer som socialt netværk, hvor man kan dele oplevelserne med andre danskere.

Applikationen kan også hjælpe dig hvis uheldet er ude, der er nemlig en kontaktside til SOS International.

Sikker på Ski applikationen er rigtig god at have ved hånden på ferien og er gratis at downloade. Du kan downloade applikationen både i Apples App Store og Google Play Store.

Snow Fitness Workouts

Inden skiferien er det godt, at få trænet lidt. Flere fitnesscentre har specielle skihold i disse måneder, men du kan også gøre det derhjemme med denne applikation.

Træningen fokuserer på at styrke de led og muskler, som du bruger ved skiløb. Applikationen guider dig igennem hele programmet og viser de øvelser, som kan hjælpe dig med at undgå skader på ferien.

Du kan downloade applikationen for 13 kroner i Apples App Store.

iSt. Anton

Er skiferien booket findes der også applikationer til de større skisportssteder som eksempelvis St. Anton.

Applikationen guider dig rundt i området, samt indeholder oplysninger omkring vejret, webcams, pistekort, boliger osv.

Så det er om, at søge i applikationsbutikkerne på det skisportssted du skal være, hvis det ikke er St. Anton.

iSt. Anton applikationen er gratis at downloade både i Apples App Store og Google Play Store.

Ski Club – Snow Report

Denne applikation giver en nyttige informationer omkring mængden af sne samt driftsstatus over pister og lifter fra 44 skisportssteder fra rundt i verden. Så undersøg om dit skisportssted er blandt de viste.

Applikationen er gratis at downloade i Apples App Store.

Ski School Lite/Advanced/Intermediate/Beginners

Har du været på skiferie før, så er der hjælp at hente, hvis ski-formen er bedre i dit eget hoved end i virkeligheden – ligesom der også er gode råd at hente hvis du er nybegynder.

I applikationen ”Ski School Lite/Advanced/Intermediate/Beginners” giver en skiinstruktør gode råd, som kan forbedre din teknik.

Applikationen findes i fire forskellige udgaver, så der er noget for alle niveauer.

Du kan downloade Ski School Lite gratis i Apples App Store, mens de øvrige udgaver koster 32 kroner stykket.

Ski Tracks

En af de mest populære ski-applikationer er uden tvivl Ski Tracks, som er en GPS Track Recorder. Den følger dine ture ned ad pisterne, måler farten, højden og hvilken hældning der er på pisten osv.

Tager du billeder på vej ned, så sørger applikationen også for, at disse geo-tagges og ved dagens afslutning kan du se dagens tur i 3D på Facebook eller mail via Google Earth.

Applikationen er batteribesparende og funderer udelukkende med GPS, så der kommer ikke nogen kæmpe telefonregning efterfølgende.

Du kan downloade applikationen for 7 kroner i både Apples App Store og Google Play Store. Den findes dog også i en gratis-udgave, som du eventuelt kan begynde med.

Ski Dice

Er du en vovehals og til de voldsommere ting på pisterne, så kan du prøve lykken med applikationen ”Ski Dice”.

Applikationen er udviklet sammen med Jossi Wells, som er World Champion Freestyler. Den fungerer i al sin enkelthed ved, at man ryster sin telefon, hvorefter tre terninger viser, hvilke tricks der skal udføres på næste tur.

Applikationen Ski Dice koster 13 kroner i Apples App Store og omkring 10 kroner i Google Play Store. Men fås også i en gratis udgave.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies