Skift netværk uden at skifte SIM-kort

Huller i mobildækningen? Nu har IPvision et simkort, der fungerer til TDCs, Telias og Telenors net.

Skift netværk uden at skifte SIM-kort

Det er et problem som alle mobilbrugere kender, huller i dækningen hos dit teleselskab. Jeg bor selv et godt stykke uden for hovedstadsområdet og er tvunget til at vælge teleselskab, ikke på baggrund af pris og service, men på baggrund af dækning.

Selskabet IPvision har luret denne tendens og udviklet et enkelt SIM-kort der gør brugeren i stand til at skifte imellem TDC’s, Telias og Telenors netværk, alt efter dækningsgraden i et specifikt område.

Løsningen gælder både tale og data, og IPvision sørger for en samlet regning til kunden via en flatrate-aftale.

Sådan fungerer det

IPvision har længe haft en MVNO (mobil virtuel netværksoperatør-aftale) med TDC og benytter i kraft af denne TDCs frekvenser til at udbyde deres services.

Den første december købte IPvision Comendo Telecom som havde en lignende MVNO-aftale med Telenor. Telias netværk kommer med i ligningen, som følge af Telias netværksdeling med Telenor.

Endnu er der ikke sat konkrete mål for hvor stor udbredelse IPvision ønsker, men Peter Reich, direktør i IPvision fortæller, at de i øjeblikket får 30-40 henvendelser om dagen fra erhvervsvirksomheder, som er interesserede i at høre mere om projektet.

Det sidste nye om emnet

Siden redaktionen publicerede denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har holdt fast i temaet. 25/3/2013 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med en sag med fokus på Telenor kan også blive ramt af bestikkelsessagKlik her og læs videre.. Seneste nyt om tematikken finder du her.