Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Skift teleselskab fra dag til dag

Skift teleselskab fra dag til dag

Nu skal det være slut med ventetid, når et nummer skal flyttes fra ét teleselskab til et andet, fremgår det af nyt lovforslag.

Alle, der nogensinde har prøvet at flytte sit mobilnummer mellem to teleselskaber, ved, at det er en tidskrævende affære.

Men det skal der laves om på, hvis det står til EU, der har fremsat et krav om hurtig nummerflytning, eller nummerportering, som det også kaldes.

Kravet indgår i et nyt lovforslag til den nye telelov, som Folketinget skal vedtage inden slutningen af maj næste år.

IT- og Telestyrelsen har udarbejdet et dokument, der fremhæver de væsentigste ændringer i den nye telelov.

Her fremhæves muligheden for at flytte sit nummer fra dag til dag, ligesom styrelsen understreger, at det ikke gør nogen forskel, om mobilkunden er midt i en bindingsperiode.

Træerne vokser dog ikke ind i himlen, og man skal altså stadig betale for det gamle abonnement i bindingsperioden, selvom nummeret er flyttet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Benjamin Jensen 23-11-2010 15:54:19

Der er stor forskel på hvor lang tid selskaberne holder på en. For det er noget de gør bevidst.

Da jeg flyttede fra Onfone til Unotel tog det 6 dage. Den flytning jeg er i gang med nu til ymobile har taget næsten 1 måned, fordi Unotel ikke vil slippe mig som kunde.

Da jeg skiftede nummer en sen aften fra Pay N Go, fik jeg en mail 1 time senere om hvornår mit nummer ville blive flyttet. Det hele sker elektronisk. Det er så bare her, at nogle selskaber sidder og holder på kunderne. Jeg synes det er noget svineri for at sige det lige ud!

0 0
Jesper Søgaard 04-10-2010 12:13:49

Hvis det rent faktisk er muligt for selskaberne at foretage flytningen på 1 dag så er det de har gang i nu konkurrenceforvridende. Jeg ved ikke hvad jeg havde forestillet mig at de brugte tiden på, men hvis det bare er for at ulejlige kunderne så de ikke bliver fristet til at skifte pga. et billigt tilbud så burde de skamme sig (?!).

Der bliver stille og roligt ryddet op i telebranchen, hvilket er sundt for forbrugerne. Det er dog en skam at vi skal have EU ind i det før lille Danmark kan stille noget op overfor de store selskaber.

0 0
DKShadow 03-10-2010 01:17:39

Det ville være ganske fortræffeligt hvis dette rent faktisk trådte i kræft. Jeg er træt af at skulle betale 2 gange 599,- i den måned, hvor flytningen foretages - det bliver en kostelig affære i længden.

0 0

Om brug af cookies