Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Skip træningscentret - mobilen som personlig træner

Skip træningscentret - mobilen som personlig træner

Det er dyrt at have en personlig fitness-træner. Det har man gjort noget ved i Sverige, hvor man nu for en hund om måneden kan abonnere på en personlig træner – direkte på mobilen.

Det er blevet in at have en personlig træner, der kan hjælpe en til at komme i form. Vi betaler gladelig flere tusinde kroner om måneden for at få flotte kroppe.

Men i Sverige kan man gøre det meget billigere. Her er det nu blevet muligt at abonnere på en personlig træner – direkte via mobiltelefonen.

Det er den svenske kost- og træningsguru Jim Roslund – også kaldet slim Jim, der har fået idéen om at give folk personlig træning via mobilen. Han har lanceret et program, som man som abonnent kan installere på sin telefon. Via det kan man få hjælp til at sætte personlige mål og træningsplaner.

Programmet hedder MyCoach, og som nævnt koster omkring en flad hundredekronseddel om måneden at abonnere på det. Man skal selv taste ind, hvor meget man har bevæget sig per dag, hvorefter programmet regner ud, hvor tæt man ligger på sit mål. Man kan også stille spørgsmål til slim Jim via mobilen og få en tilbagemelding samme dag, ligesom man får tips og vejledning til, hvordan man gør sin hverdag mere aktiv.

I Danmark er det endnu ikke muligt at tage sin personlige træner med sig i mobilen. Men bliver det en succes i Sverige, kunne man sagtens forestille sig, at et lignende program vil kunne købes i Danmark i den nærmeste fremtid.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies