Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Skjulte radio-ikoner afsløret i iOS 6.1

Skjulte radio-ikoner afsløret i iOS 6.1

Apple gør tilsyneladende klar til at tilføje en form for radiotjeneste eller -funktion på iPhone og iPad.

Apple iPhone 5 (Foto: Mobilsiden.dk)
Apple iPhone 5 (Foto: Mobilsiden.dk)

Når iPhone- og iPad-brugere jailbreaker deres produkter, giver det ikke kun mulighed for at personalisere og redigere i systemet.

Det kan også afsløre kommende funktioner, som Apple går og bakser med.

9to5mac.com fandt således nogle nye filer, da de rodede rundt i musik-app'en på en jailbroken iPad med iOS 6.1. De omtaler flere variationer af radio-ikoner eller -knapper, som imidlertid ikke kunne findes på iPhone.

Første tanke kunne være, at Apple blot gør klar til at implementere almindelig radiostreaming ligesom i iTunes på computeren. De ovennævnte filer inkluderer imidlertid "køb", og det sætter yderligere gang i rygtemøllen om en betalingstjeneste med brugertilpassede radiostationer ud fra bestemte sange og artister. Pandora-radiotjenesten fungerer på denne måde.

En anden mulighed er, at "køb"-referencen henviser til en funktion fra iPod Nano med FM-radio. Her er det muligt at tagge en sang, man hører i radioen, og dermed gøre det lettere at finde og købe den via iTunes. På iPhone og iPad kunne denne funktion være tilknyttet en streaming-radio i stedet for FM-radio.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies