Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Skriv SMS'er på den fede måde

Skriv SMS'er på den fede måde

Nyt Siine tastatur til Android effektiviserer din indtastning gennem genveje - og det holder.

En af fordelene ved de nye smartphones med virtuelt tastatur er, at man - i hvert fald på Android - har mulighed for selv at vælge sit tastatur. Her taler jeg ikke blot om sproget, men også layoutet. Man har helt frie tøjler, som udvikler, til at designe alternative tekst-input metoder.

Det er også gået op for folkene bag Siine, der har taget bolden, og er løbet med den - helt ned til baglinien. Idéen bag Siine er, at du bruger en masse ord og vendinger ofte - og hvorfor så indtaste dem, bogstav for bogstav, når du i stedet kan få dem frem med et eller to tryk på nogle genvejstaster.

Hvis du f.eks. skal sende en besked til din kæreste, der ringer, mens du sidder i et vigtigt møde, så kan du - i stedet for at skrive "ik nu, ring senere" svare: hej skat, sidder i et vigtigt møde, ringer når det er slut, elsker dig - med cirka samme antal tryk på tastaturet.

Nu tænker du sikkert, det er jo fint - men det hele er på engelsk? Men her er det så heldigt, at du kan skabe dine egne, helt personificerbare genveje, så du kan få lige præcis det udtryk og de slang-vendinger du bruger mest, med - like a baws.

Det lyder måske ikke så sejt, som det rent faktisk er - check video'en herunder: det her er et koncept, der virkelig skal ses før man forstår, hvor brugbart det er.

Siine er gratis på Android Market.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tobias Nordahl 09-03-2012 09:31:22

Jeg mangler da godt nok en dansk pakke til det program ;-)... Lad os håbe det kommer i fremtiden. (Jeg kunne ikke finde nogen på market)

0 0
Lowkey 09-03-2012 14:07:51

Det være mærkeligt.
De skriver jo:
"ENGLISH LANGUAGE. OTHER LANGUAGES COMING SOON, LET US KNOW WHICH ONES YOU WANT."

0 0

Om brug af cookies