Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Skrot din Samsung Galaxy S6 og få en gratis OnePlus 2

Skrot din Samsung Galaxy S6 og få en gratis OnePlus 2

OnePlus lancerer en ny, kontroversiel konkurrence, der kvitterer med en gratis OnePlus 2, hvis du vi ofre din væsentligt dyrere Samsung Galaxy S6.

Hvis der er et firma, der er kendt for at lave kontroversielle konkurrencer, må det siges at være den kinesiske startup-virksomhed, OnePlus. Se blot på sidste års ”Smash the past”-konkurrence.

Nu er firmaet på banen igen med endnu en af slagsen med titlen #TakeTheEdgeOff. Denne nye konkurrence går ud på, at OnePlus vil forære dig en helt ny OnePlus 2 ganske gratis - hvis du altså er villig til at aflevere din Samsung Galaxy S6, S6 edge, S6 edge+ eller Note 5.

Læs også: Voldeligt forsalg på OnePlus One starter nu

Ikke overraskende er en sådan konkurrence ikke faldet i særlig god jord hos de tech-interesserede brugere. De finder det komisk, at OnePlus vil belønne med en OnePlus 2 til 2.999 kroner for Samsungs smartphones med vejledende priser begyndende fra 5.499 kroner, som dog nu kan købes for 4.000 kroner.

Hvis du vil gøre brug af OnePlus’ tilbud, skal du besøge denne "TakeTheEdgeOff"-side, hvor du skal udfylde en formular med diverse oplysninger. Herefter vil du blive kontaktet af OnePlus, hvor du skal sende din Samsung-telefon til dem, som til gengæld gives videre til organisationen Hope Phones. Som tak for det sender de en OnePlus 2 tilbage til dig.

Læs også: OnePlus skruer ned for ødelæggelsen

Du skal dog være hurtig, hvis du vil skifte din Samsung-smartphone ud med OnePlus’, da muligheden kun byder sig frem til søndag den 18. oktober - og der vil kun blive fundet 50 såkaldte vindere af konkurrencen.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies