Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Skru op og ned for data og tale

Skru op og ned for data og tale

YouSee er klar med et nyt initiativ til mobilbrugere, der gerne vil have lidt mere fleksibilitet i deres abonnement

De har gjort det på deres bredbånd, og nu kommer muligheden for at skrue op og ned for deres abonnementer til mobiltelefoner også ud til forbrugerne. Hos YouSee er det nu muligt at justere på balancen mellem data og tale, så det passer til den enkelte.

YouSee siger desuden selv, at en dansk mobilkunde i gennemsnit bruger to timers taletid og en gigabyte data om måneden, men mange betaler for langt mere end dette.

Læs også: Onfone er belvet til YouSee Mobil

Grunden til dette initiativ er, at YouSee prøver at vinde nogle markedsandele på et marked, hvor der ikke er meget plads til at konkurrere på prisen.

Valgfrihed er i det hele taget på dagsordenen i telebranchen og YouSee især, da de giver mulighed for at skrue op og ned for download- og upload-hastigheder, ligesom de har lanceret nye tv-pakker, hvor man til en vis grad selv kan vælge kanaler. Tv-pakkerne fik dog hår kritik for at være for låste.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Desperate 17-03-2014 12:32:40

I burde tage udgangspunkt i YouSee's udtagelse om, at de fleste kun har brug for 2 timers tale og 1 GB data, og lave en prissammenligning. Jeg kan ikke se sammenhænget med den udtagelse og det produkt de har lanceret. Skruer man ned for tale, skruer man op for data - og omvendt. På den måde er man tvunget til at købe for meget.

3 0

Om brug af cookies