Skru op og ned for data og tale

YouSee er klar med et nyt initiativ til mobilbrugere, der gerne vil have lidt mere fleksibilitet i deres abonnement

Skru op og ned for data og tale

De har gjort det på deres bredbånd, og nu kommer muligheden for at skrue op og ned for deres abonnementer til mobiltelefoner også ud til forbrugerne. Hos YouSee er det nu muligt at justere på balancen mellem data og tale, så det passer til den enkelte.

YouSee siger desuden selv, at en dansk mobilkunde i gennemsnit bruger to timers taletid og en gigabyte data om måneden, men mange betaler for langt mere end dette.

Læs også: Onfone er belvet til YouSee Mobil

Grunden til dette initiativ er, at YouSee prøver at vinde nogle markedsandele på et marked, hvor der ikke er meget plads til at konkurrere på prisen.

Valgfrihed er i det hele taget på dagsordenen i telebranchen og YouSee især, da de giver mulighed for at skrue op og ned for download- og upload-hastigheder, ligesom de har lanceret nye tv-pakker, hvor man til en vis grad selv kan vælge kanaler. Tv-pakkerne fik dog hår kritik for at være for låste.

Seneste nyt om temaet

Tematikken er stadig aktuel. mobilsiden fulgte op på sagen. 8/5/2013 blev historien fulgt op med en artikel der belyste emnet YouBio direkte på din Android-enhed – Læs videre her. Temaet lever stadig. Tjek de sidste nyheder om yousee..