Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Skuespiller fotograferet med iPhone 7 Plus

Skuespiller fotograferet med iPhone 7 Plus

Skuespilleren Jimmy Lin fra Taiwan er blevet fotograferet siddende med iPhone 7 Plus. Samme skuespiller har også afsløret flere tidligere iPhones.

Foto: Yeah1.com

Apples næste iPhone 7 nærmer sig for alvor lanceringen med kun 2,5 uger til den formodede lanceringsdato den 7. september.

Forud for lanceringen er en taiwanesisk skuespiller ved navn Jimmy Lin blevet set siddende med hvad der må formodes at være iPhone 7 Plus. På billedet ses tydeligt det meget omtalte dual-kamera på bagsiden, mens farven ser ud til at være den velkendte space grey. Det skriver PhoneArena.

Læs også: Rygte: Både iPhone 7 og 7 Plus får optisk billedstabilisering

Foruden dette er der ikke meget at se på billedet. Det er dog alligevel interessant, da netop denne skuespiller tidligere har været flittig til at sprede billeder af endnu ikke afslørede iPhones. På samme måde som nu blev han i 2012 fotograferet med iPhone 5 inden den var lanceret. Minsandten om han ikke også året efter delte en række billeder af både iPhone 6 og senere hen iPhone 6 Plus - igen før Apple havde løftet sløret for dem.

I alle tilfælde viste skuespilleren sig at have fået fingrene i den ægte vare lang tid før Apple afslørede telefonerne, og det ser bestemt også ud til at være tilfældet i år. Det dobbelte kamera stemmer i hvert fald overens med størstedelen af de billeder, der er delt af iPhone 7 Plus. Foruden kameraet kan du forvente, at Apple - noget kontroversielt, må det siges - sløjfer det 3,5 mm jackstik, lige som antennelinjerne føres rundt langs toppen og bunden frem for bagsiden.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies