Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Skydrive runder en milliard Office-dokumenter

Skydrive runder en milliard Office-dokumenter

Micrsofts Skydrive har for nylig rundet en vigtig milepæl med over en milliard Office-dokumenter gemt i skyen.

Microsoft har for kort tid siden sendt deres nye Office-produkter på gaden. Med Office 365 Home Premium, er SkyDrive blevet en integreret del af Office, hvor dokumenter kan gemmes og deles.

Interessen for den nye feature har tilsyneladende været enorm, da Microsoft SkyDrive nu har rundet over en milliard gemte Office-dokumenter, oplyser Microsoft.

Det er også blevet nemmere, at dele dokumenter med andre brugere, da det ikke længere kræver login, for at se og redigere i et dokument.

Et punkt der tidligere har været kritiseret af specielt studerende, der så det som et irritationsmoment, at de skulle logge ind eller oprette en konto, for at kunne redigere dokumenter.

Kilde: Microsoft

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper 13-02-2013 10:47:26

Det er da godt at vide, at Microsoft holder øje med hvilke ting vi ligger op i vores "private" sky...

0 0
TF 13-02-2013 20:06:53

Tja det gør google og apple jo også.

0 0
Tommy 13-02-2013 08:51:41

Jeg må sige det altså også er super nemt. Alle dokumenter kan tilgås og redigeres via min WP8 (Lumia 920) og det er et incitament til at man ligger alle sine dokumenter derop.

Med dropbox og mange andre fungerer de mere som back-up end som services der nærmest beder om at redigere de dokumenter som ligger derpå, men mindre man sidder ved en pc. Dropbox er bare ikke helt så nemt fordi det ikke på samme måde er integreret i WP8 - for Android/ios brugere er der næppe forskel på om det er Skydrive eller dropbox
Jeg har da en dropbox, men den bliver aldrig brugt, derudover er der kun nogle få GB til rådighed (jeg har 20-25gb? på skydrive).

Jeg må sige at Skydrive er en de services jeg bruger allermest for tiden.

0 0
ladjo 13-02-2013 09:04:12

Samme mobil her, og samme erfaring m.h.t. brugen. Ikke mindst fra mobilen hvor man kan overskue alt man har lag på "skyen". Kører fremragende med sync via Skydrive app til Win7 og min Win8 PC er jo nærmes støbt ind i Skydrive.
Dele mapper og Offentlig mappe fungerer også pletfrit ;o)

0 0

Om brug af cookies