Skyline er endegyldig lukket

Danmarks billigste bredbånd var for billigt.

Skyline er endegyldig lukket

Nu er det endegyldig slut for internetudbyderen Skyline. I en meddelse på firmaets hjemmeside fremgår det, at det trods intensive bestræbelser for at sælge Skyline ikke lykkedes at finde en løsning. Konkursboet har forsøgt at overdrage hele eller dele af Skylines netværk til en ny ejer, og havde også held til at sælge mobiltelefoni delen af firmaet til TDC.

Konkursboet kan ikke længere finansiere driften af Skylines netværk, og hele netværket vil derfor blive lukket i løbet af de næste par dage.

Privatkunder og erhvervs kunder med Wimax forbindelser bliver lukket ned tirsdag den 29. maj 2012, mens kunder med FWA forbindelser for nærmere besked fra konkursboet.

Skyline ved fremsende et brev til kunderne, med alternative tilbud fra TDC og dets datterselskab Fullrate.

Mange af Skylines kunder har dog netop valgt Skyline, fordi de bor i områder, hvor TDCs dataforbindelser ikke rækker.

På Mobilsiden.dk har vi allerede lavet en liste over alternativer, som tidligere Skyline kunder bør tage et kig på. Find listen her.

LÆS OGSÅ
Skyline væk – hvad nu? Her er mulighederne

Mere om stoffet

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet mere til sagen. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 20/5/2012 publicerede redaktionen nyheden om Telia klar med Spotify musiktjeneste – Artiklen kan du læse her her. Emnet dækkes fortløbende af redaktionen. Aktuelle nyheder om TDC finder du her. .