Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Skyline kunder får udskudt lukning

Skyline kunder får udskudt lukning

Kunderne får en måned ekstra, før forbindelsen lukker.

Skylines 40.000 kunder får en måned mere til at finde en alternativ udbyder. Det skriver jp.dk.

Det lykkedes fredag eftermiddag Erhvervsstyrelsen at lave en aftale med Dansk Energi, TDC, Telenor, Telia, Global Connect og 3 omkring et nødberedskab.

-"Jeg er rigtig glad for, at vi i 11. time har fundet en løsning, hvor vi sammen med telebranchen undgår, at en stor gruppe virksomheder og danskere lige pludselig står uden adgang til internettet. Og jeg vil gerne kvittere for, at branchen gik positivt ind i sagen, før det var for sent," utaler Ole Sohn i en pressemeddelelse.

Skylines kunder er sikret en måned mere, før deres internetforbindelse lukker. Den ekstra frist kan kunderne bruge til at finde alternativer til Skyline.

Læs også:
Skyline væk - hvad nu? Her er mulighederne

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Peter 01-06-2012 21:42:47

Skal jeg så også betale abonnement for juni måned?? Jeg har allerede fundet mig nyt og godt internet, og jeg har da ikke tænkt mig at betale for to forbindelser samtidig!
Det har ikke været muligt at opsige sit abonnement mens Skyline har været under konkursbehandling, og jf deres hjemmeside stod der:

" Svar: Nej, da din kontraktpart (Skyline/Elro Erhverv A/S, nu under konkurs) ved udgangen af maj måned ikke længere kan levere sin ydelse til dig, kan du fra dette tidspunkt (dvs. pr. 1. juni 2012) betragte din kontrakt som bortfaldet."

Kan jeg godt nægte at betale for juni måned, når de kommer med en SÅ KORT varsel om at de fortsætter? Eller risikerer jeg så at ryge til inkasso. En ting er sikkert - jeg betaler hvert fald ikke med god vilje!

0 0
lasse 03-06-2012 11:40:01

Du sletter din PBS aftale

Ser hvad der sker
For selskabet, går jo konkurs så der er ingen til at sende rykkere ude

Vis de sender en mail kan du forklare problematikken til dem

0 0
Peter 03-06-2012 16:18:43

Jeg er rimelig sikker på at kuratorerne (dem som skal kræve penge ind for konkursboet) vil gå meget målrettet efter alt hvad de kan få fat i - inkl penge fra kunder som har regnet med at deres netforbindelse var lukket, men efter et meget kort varsel fandt ud af at den ikke var (læs; mig).

0 0
lasse 03-06-2012 17:01:28

Det har du nok ret i

Men når man har kontaktet selskabet for at opsige, så er det da ikke rimeligt at skulle betale?

0 0

Om brug af cookies