Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Skype bliver dybt integreret i Windows Phone

Skype bliver dybt integreret i Windows Phone

Skype bliver mere end del af Windows Phone, fremfor blot en applikation.

Efter Microsofts køb af Skype vil en integration med Windows Phone mobilsystemet være en helt naturlig udvikling.

Skype har da også den holdning, at tjenesten skal være en applikation der ikke føles som en app, men som en del af telefonen. Ordene kommer i finansmagasinet Forbes fra Skypes vice president for produkter og marketing, Neil Stevens.

Denne større integration vil være mulig fordi Windows Phone-systemet tillader en større adgang til forskellige ressourcer i mobilen, end tilfældet er på Android og iPhone.

Mens Apple ikke vil give Skype adgang til videodelen og adressebogen, så blokerer Googles for adgangen til adressebogen. Derfor er har Skype som applikation på de to platforme, en del begrænsninger.

- "Brugerne vil ikke starte en app før de kan lave opkald," lyder det fra Neil Stevens.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

16-08-2011 15:31:40

Det ville være cool, hvis Google gik i samme retning ved at integrere Google Voice i telefonen, der jo byder på ganske okay priser.

0 0
Martin 16-08-2011 13:31:20

Det passer ikke at Android blokerer for adressebogen. Det er faktisk et punkt hvor jeg personligt synes at Android er langt mere strømlinet end IOS.

På iPhone skal man netop starte Skype op hvis man vile skype. Ditto med Viber. På min Desire Z derimod kan jeg bare vælge et nummer fra min kontaktliste, så får jeg straks valgmuligheden om jeg vil ringe almindeligt eller via voip, Skype eller Viber.

Det virker supergodt.

0 0
17-08-2011 15:15:06

Kan John G ,svare på dette ,blokerer Android eller ej ?????????

0 0

Om brug af cookies