Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Skype går efter massemarkedet

Skype går efter massemarkedet

Skype henvender sig til det brede marked med en stribe af nye produkter til ip-telefoni.

Sammen med forskellige partnere har Skype præsenteret en lang række nye produkter på Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas. De nye produkter skal gøre det lettere at bruge Skype og dermed gøre tjenesten interessant for brugere, der hidtil ikke har ønsket at skifte til ip-telefoni.

Et af de nye produkter er en USB-adapter udviklet sammen med D-Link, kaldet DPH-50U, som kan bruges til at foretage samtaler over Skype med en almindelig kablet eller trådløs telefon. Den samme telefon kan bruges til Skype- og fastnet-opkald, og en lille lampe viser, om opkaldet kommer fra internet eller fastnettet.

Skype har store forventninger til USB-adapteren, der skal sælges for 69,99 dollar i hele verden.

Men adapteren er langt fra det eneste Skype-produkt, der blev fremvist på CES. Creative udvikler en speciel telefon kun til Skype-telefoni, Skype Internet Phoneplus, der også skal gøre brugeren uafhængig af pc'en.

IPEVO er på vej med et trådløst håndsæt til Skype, og Panasonic har annonceret en ny trådløs telefon med indbygget understøttelse for ip-telefoni.

En ny Skype-mobiltelefon udviklet i samarbejde med Netgear blev præsenteret i dag på en pressekonference i Las Vegas. Med mobiltelefonen kan man foretage opkald over Skype alle steder hvor der er offentlige trådløse netværk. Telefonens pris og lanceringsdato kendes endnu ikke.

Denne nyhed er leveret af ComON.dk - Daglige nyheder til it-professionelle

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies