Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Skype har fået konkurrence af Viber

Skype har fået konkurrence af Viber

Skype har længe været dominerende på markedet for "gratis" telefoni over computeren og dataforbindelsen på telefonerne. Men en værdig konkurrent er nu klar i kulissen.

Skype har længe givet verden mulighed for at ringe gratis over en fast internetforbindelse, men applikationen Viber har taget kampen op med et lignende produkt.

Viber-applikationen giver dig mulighed for at ringe gratis til andre, som har applikationen installeret på deres mobiltelefon.

Men Viber adskiller sig også på nogle punkter fra Skype. Viber er grafisk set fuldt integreret i telefonen, så det ligner man ringer almindeligt fra telefonen.

Du slipper også for at skulle logge ind, og derfor skal du ikke holde styr på brugernavn og password.

Der er heller ikke nogen "buddy list", som det kendes fra Skype. Viber adder selv de kontakter, der har applikationen installeret.

Viber lover, at der kommer mange flere features i fremtiden, bl.a. gratis tekst beskeder, flere ringetoner og meget mere.

Applikationen er gratis, og kan lige nu kun downloades til iPhone. Men en Android-version er stærkt på vej.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thomas Frost 19-01-2011 13:14:38

Jeg er også en af dem der venter spændt på det kommer til android, det jeg tror der bliver det store "selling point" for dette produkt er at det fuldstændig overtager opkald/sms, uden at ændre det markant fra standard. Så brugeren behøver egentlig ikke at gøre andet end at installere app'en.

0 0
Jonas Miller 19-01-2011 12:30:42

Skal helt klart have den når den kommer til android. Gad vide om applikationen understøtter 3G og evt. det kommende LTE?

0 0
Mobilsiden 19-01-2011 12:39:38

Den understøtter 3G og Wi-Fi ... Intet officielt ude om den kommer til at støtte den kommende LTE :-D

Du kan se mere på Viber's egen hjemmeside (www.viber.com)

0 0

Om brug af cookies