Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Skype: Ingen garanti for 3G-opkald med iPhone 3.0

Skype: Ingen garanti for 3G-opkald med iPhone 3.0

Skype kan ikke love, at den nye iPhone-applikation vil tillade opkald via 3G-nettet, når Apple frigiver 3.0-softwaren til sommer.

Der er ingen garanti for, at frigivelsen af den kommende iPhone 3.0-software vil resultere i en Skype-opdatering, der tillader opkald via 3G-netværket. Det oplyser Skypes globale kommunikationschef, Brian O'Shaughnessy, til Mobilsiden.dk.

 - "Vi ved ikke, hvad Apple har tænkt sig at tillade med den nye software, men de nuværende betingelser forbyder Skype-opkald uden for Wi-Fi. I øjeblikket er der ingen VoIP-applikationer til iPhonen, der fungerer uden Wi-Fi," siger Brian O'Shaughnessy.

Spekulationerne om en 3.0-opdatering, der tillader VoIP via 3G, opstod umiddelbart efter gårsdagens lancering af den nye Skype-applikation.

På diskussionsfora verden over kunne adskillige iPhone-brugere informere om, at de havde foretaget Skype-opkald, selv om de ikke var koblet på Wi-Fi. Fælles for dem alle var, at de havde beta-versionen af den kommende iPhone-software 3.0 installeret på telefonen.

Tager ikke ansvar for Skype-crash

I selv samme diskussionsfora kunne man læse, at mange iPhone-brugere oplevede, at Skype-programmet crashede enten ved login-skærmen eller efter cirka et minuts brug.

Skype forholder sig til, at problemet udelukkende synes at gælde for jailbroken iPhones.

 - "Skype er ikke ansvarlige for fejl, som skyldes, at iPhone-styresystemet er blevet modificeret," siger Brian O'Shaughnessy til Mobilsiden.dk.

Problemet kan dog løses alligevel ved hjælp af en simpel opdatering. Læs her hvordan.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies