Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Skype kommer ikke i amerikansk Ovi Store

Skype kommer ikke i amerikansk Ovi Store

Uden at informere Nokia har Skype valgt ikke at tilbyde deres applikation i amerikanske Ovi Store. Beslutningen skyldes en anden aftale med Verizon.

Det populære telefonservice-software Skype, vil ikke være at finde i den amerikanske version af Nokias applikationsmarked - Ovi Store.

For blot en uge siden, udsendte Nokia og Skype en fælles pressemeddelelse som ellers bekendtgjorde at Skype nu blev tilgængelig for over 200 millioner brugere via Nokias Ovi Store.
Det eneste problem var, at Skype aldrig dukkede op i den amerikanske version af Ovi Store.

Forklaringen skal findes ved at kigge på et andet partnerskab, som Skype indgik med Verizon for knap en måned siden. Denne aftale bygger på at tilbyde Skype på en række Blackberry og Android telefoner.

Beslutningen om ikke at tilbyde Skype i amerikanske Ovi Store, taget af Skype koncernen for at fremme deres partnerskab med det amerikanske teleselskab Verizon. En talsmand for Skype har udtalt at der ganske enkelt er tale om ren markedsføringsstrategi.

Skype havde allerede aftale med Verizon om bla. Blackberry
Skype havde allerede aftale med Verizon om bla. Blackberry

Nokia vidste ikke noget

Skypes valg om at forbigå amerikanske Ovi Store, kom lidt bag på Nokia, som ikke var blevet informeret om beslutningen. De opdagede det som alle andre, da Skype blev gjort tilgængelig for brugere i andre lande i sidste uge.

Skype kan dog stadigvæk hentes til din Symbian telefon. Du kan finde det på Skype.com/m på din mobiltelefon - såfremt din mobil er understøttet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies