Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Skype: Ny telefon, men fokus et andet sted

Skype: Ny telefon, men fokus et andet sted

Rygterne er i fuld gang om en ny Skype-telefon. Men samtidig afslørede Skype, at deres fokus ligger et lidt andet sted.

Under Mobile World Congress i Barcelona, mødtes Mobilsiden.dk med Tony Saigh og Villu Arak, Regional PR Manager for Skype. Det blev til et interessant møde omkring fremtiden for Skype. Men kun få timer efter mødet, fik vi allerede et hint om, at en ny Skype-telefon var på vej.

Rygterne kom fra en tidligere vigtig person i Skype, og gik på, at Skype arbejder på en ny Skype-telefon, som skal have mere fokus på funktioner og features end den forrige.

 - "Vi har hørt om rygterne, og vi kommenterer ikke på dem", lyder det fra Tony Saigh fra Skype. Men han afslutter samtidig med, at Mobilsiden.dk står på deres PR-liste, så vi selvfølgelig vil høre om den, så snart, der er noget at fortælle.

Så altså ingen bekræftelse fra Skype, men Mobilsiden.dk mener stadig, at der er hold i rygterne. Vi må vente og se.

Fremtidens fokus

Det var i mellemtiden ikke mobiltelefoner, som var dagens fokus, da Mobilsiden.dk snakkede med Tony Saigh og Villu Arak i Barcelona.

I stedet lå fokusset på, at Skype samarbejder med Intel, Sony, Asus, Motorola, Samsung og over 50 hardwareproducenter. Og det går ikke nær så meget på mobiltelefoner, som på andre enheder.

Skype ser nemlig en stor fremtid for MID'er, UMD'er og UMPC'er, som er ultramobile computere. Det kunne være noget i stil med Nokias Internet Tablets. Altså enheder, der er større end mobiltelefoner, men indeholder masser af netværks- og PC-muligheder. Til gengæld vil der ikke være mobilnetværk i.

Det giver Skype en klar fordel, da de vil kunne "mobilisere" enhederne, så de kan bruges til samtaler alligevel. Og med den mulighed, spår Skype en stor fremtid for det marked.

Skype samarbejder dog stadig med 3 på en eksklusiv aftale. Planen er dog, at udbrede Skype til flere mobiler.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies