Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Skype og 3 indleder samarbejde

Skype og 3 indleder samarbejde

Skype og teleselskabet 3 indleder nu et samarbejde, der går ud på at tilbyde kunderne billig mobiltelefoni via Skype.

Ip-telefoni-selskabet Skype, der sidste år blev solgt til internet-auktionshuset ebay for 25 milliarder kroner, indleder nu et samarbejde med mobilselskabet 3 om at gøre svenskerne mere mobile. Sammen lancerer de to selskaber nu et mobilt bredbåndsabonnement, der giver 45 minutters taletid hver dag til 10 øre i minuttet.

»Fastnettelefoni koster svenskerne alt for meget, og vi har hele tiden arbejdet for at skabe forudsætningerne for en mobil tilværelse. Derfor er det ekstra interessant, at vi gør fælles sag med Skype, som har de samme ambitioner. Vi vil vise, at det ikke er dyrt at være mobil. Tværtimod, det er billigere end nogensinde,« siger 3's markedsdirektør, Johan Othelius.

Abonnementet indebærer 1 GB datatrafik per måned, og det svarer for eksempel til, at man kan ringe 45 minutter hver dag med Skype.

Abonnementet inkluderer et traditionelt nummer med datakort og Skype-kit. Abonnementsprisen er 199 svenske kroner om måneden svarende til 160 danske kroner, datakortet koster 995 svenske kroner svarende til 796 danske kroner, og bindingsperioden er 18 måneder. Hvis man ønsker at tale mere, kan man også få et abonnement med ubegrænset datatrafik.

Denne nyhed er leveret af ComON.dk - Daglige nyheder til it-professionelle

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies