Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Skype på mobilen

Skype på mobilen

Til efteråret lancerer Skype og mobilselskabet 3 mobiltelefoner med Skype-software.

Med 100 millioner ip-brugere har succes-selskabet Skype revolutioneret verden. Som tidligere offentliggjort på 3GSM-messen i Barcelona vil Skype nu også erobre mobilmarkedet. Allerede til efteråret lanceres Skype-certificerede mobiltelefoner.

Chefen for Skype Mobile, Eric Lagier, forudser, at Skype på mobiltelefonen hurtigt vil kunne skabe værdi for mobilbrugerne, på samme måde som Skype har skabt værdi for pc-brugerne.

»I forvejen har 85 procent af vores brugere deres mobiltelefon med på udlandsrejser. Men de bruger den næsten ikke på rejsen. 55 procent bruger den heller ikke til opkald hjemmefra. Derfor vil Skype hurtigt kunne give værdi for vores brugere,« siger direktøren for Skype Mobile, Eric Lagier, til Børsen.

Han mener, at faste priser vil åbne et væld af nye markedsmuligheder.

»Når man har et ADSL-abonnement, betaler man en fast pris. Det samme kommer vi til at se på mobilområdet. Med internettets fremkomst på mobiltelefonen kommer vi til at se mange flere faste priser for eksempel for ubegrænset adgang til e-mail, tv eller Skype på mobiltelefonen,« siger Eric Lagier.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies