Skype videotelefoni på vej til iPhone

Lækket dokument viser at Skype er klar til at give Apples FaceTime-teknologi hård konkurrence ...

Skype videotelefoni på vej til iPhone

Skype har længe været tilgængelig i App Store. Men der har manglet en væsentlig funktion, nemlig muligheden for videotelefoni. Den eneste mulighed for den slags, hvis man er iPhone-bruger, hedder FaceTime og er Apples egen teknologi.

Men nu viser tegn i sol og stjerner – og i et lækket dokument fra Skype – at der snart er videotelefoni i Skype til iPhone. Ifølge dokumentet vil videotelefoni virke på både iPhone og iPad – hvilket er spøjst idet iPad’en ikke har noget kamera.

Skypes videosamtaler skulle fungere over både Wi-Fi netværk og 3G-netværk. Apples FaceTime fungerer udelukkende på Wi-Fi netværk.

Skype har annonceret video-relaterede nyheder til den store messe Consumer Electronic Show i Las Vegas i starten af januar, så vi bliver måske meget klogere der …

Seneste tilføjelse i sagen

Meget er sket siden vi publicerede artiklen. mobilsiden gik et skridt videre. 3/12/2010 kom den efterfølgende historie med nyheden om Sådan snyder teleselskaberne dig – Den kan læses her. Temaet er fortsat relevant. Klik her for de seneste nyheder..