Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Skypephone nu en realitet

Skypephone nu en realitet

En mobil med rigtig Skype er født. Vi har prøvet produktet og spår en lille succes - fordi, den har interessante funktioner kombineret med god pris og kvalitet.

Med en vægt på 86 gram og et udseende som ligner en blanding mellem et Sony Ericsson og Nokia produkt, er Skypephone klar til at erobre verden.

Der kan ringes til Skypebrugere direkte fra mobilen, prisen er nul kroner, så længe man er på 3's netværk, enten i Danmark eller udlandet. Almindelige telefonopkald takseres til normaltakst. Skypes chatfunktion er også inkluderet.

- "Mobilen er en milepæl og en drøm som går i opfyldelse for os på Skype. Sammen med 3 udfordrer vi gammeldags vanetænkning i mobilbranchen", sagde Eric Lagier, direktør for forretningsudvikling Mobil i Skype, på de to selskabers fælles pressemøde mandag.

Selvom både 3 og Skype er glade for produktet, stopper udviklingen ikke her. Der arbejdes på fra 2008, også at tilbyde Skype Out direkte fra Skypephone - det vil givet meget billige opkald fra udlandet og hjem til Danmark.

Skypephone er produceret af den kinesiske mobilproducent Amoi og 3 har eneret i alle lande hvor de repræsenteret.

<p><strong>Fakta</strong>: 3 har netværk i Danmark, Sverige, Irland, England, Østrig, Italien, Hong Kong, Macau og Australien.</p>

Fakta: 3 har netværk i Danmark, Sverige, Irland, England, Østrig, Italien, Hong Kong, Macau og Australien.

Vi har prøvet 3Skypephone

Funktions- og prismæssigt er produktet ganske spændende.

Den har mp3-afspiller, 2 megapixels kamera, Bluetooth 2.0 (A2DP) samt en størrelse på 100x444x136 mm. Hukommelsen er 16 MB intern og mulighed for 1 GB udvidelse - dog er der kun 512 MB microSD kort med i salgspakken.

Prisen er på nettet 299 kroner sammen med et minimumsforbrug på 199 kroner pr. måned.

Mobilsiden.dk har kortvarrigt testet produktet og vores vurdering er, at den godt kan blive en succes. Selvom det ikke er en Europæisk-kendt producent som står bag, virker den solid. Betjeningen er hurtig, den har de mest efterspurgte funktioner og knapperne ligger godt under fingerne. Kombineret med T9-ordbogen, er f.eks. sms-skrivning fuldt på højde med andre mere kendte produkter. Samtalekvaliteten i Skype virkede umiddelbart ganske høj.

Salget starter i december.

Skypephonen kommer udgaver med hvid grundfarve og pink eller blå kantfarve, samt helt i sort.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies