Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   SlimType: Første smartphonecover med fysisk tastatur og NFC

SlimType: Første smartphonecover med fysisk tastatur og NFC

Et norsk firma lancerer verdens første cover til smartphones med et indbygget fysisk tastatur. Bliv en af de første til at få fingrene i det smarte cover.

Foto: http://slimtype.com/

Softwaretastaturer i smartphones har forbedret sig gennem årene, men det bliver alligevel aldrig helt det samme som at skrive med fysiske taster.

Det norske firma One2Touch vil nu gøre disse fysiske tastaturer let tilgængelige på smartphones ved at indbygge dem direkte i et flipcover. Faktisk hævder firmaet bag, at det er første smartphonecover med integreret tastatur og NFC.

Læs også: Samsung Galaxy S6 edge+ får skørt cover med fysisk tastatur

Det sker med lanceringen af det smarte cover med navnet SlimType, der i alt sin enkelthed ligner et ganske almindeligt flipcover, men som på indersiden gemmer på det smarte fysiske tastatur med en tykkelse på kun 2,5 mm.

I coveret er der også indbygget NFC-teknologien, så det - i samspil med den officielle Android-app - helt automatisk parres med den pågældende smartphone, som det sidder i. Her behøver du ikke at bøvle med at rode rundt i indstillinger og parre tastaturet manuelt.

Ved eksternt tilbehør som tastaturer er der typisk et indbygget batteri, der sommetider skal lades op – men ikke med SlimType. Der er dog alligevel en lille tænd/sluk-knap placeret i hjørnet til at aktivere parringen med andre enheder.

Læs også: Apple lancerer case til iPhone 6s med indbygget batteri

På nuværende tidspunkt er SlimType-coveret kun lavet til Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 edge og kan snart købes for omkring 270 kroner i enten hvid, sort eller rød. Du kan opgive din e-mail-adresse på den officielle hjemmeside og få at vide, når coveret udgives.

Frygt ikke, hvis du ikke har en af de to smartphones. Ifølge FAQ’en er udsigt til, at det vil finde vej til andre modeller, men det vides endnu ikke hvilke.

Det er også værd at bemærke, at tastaturet – på nuværende tidspunkt – kun er lanceret i det engelske layout uden æ, ø og å og endnu uden nogen dansk ordbog, så lige nu er det altså ikke i stand til at give en helt optimal brugeroplevelse.

Firmaet oplyser dog til Mobilsiden, at der er en ny udgave af coveret undervejs med et skandinavisk tastaturlayout. Mere information om denne udgave kommer først i 2. kvartal i år.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies