Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Slug en chip og lås mobilen op

Slug en chip og lås mobilen op

En ny passwordløsning er måske på vej - slug en pille med en indbygget chip og lås din mobil eller tablet op.

Der kommer hele tiden nye passwordløsninger, der skal gøre det nemmere og mere sikkert at bruge sin smartphone, tablet og lignende.

Men den seneste løsninger, der stadig er på udviklingsstadiet, lyder næsten som noget fra en fremtidsfilm.

Slug en pille med en indbygget chip og lås din smartphone op, alene ved din blotte tilstedeværelse.

Systemet blev præsenteret af Motorolas teknologichef på en konference arrangeret af Wall Street Journal, skrive Computerworld.

Chippen bliver aktiveret når den kommer i forbindelse med mavesyren, og udsender herefter et signal, der kan opfanges af en mobiltelefon, som dermed kan låses op.

Selve pillen er allerede godkendt af sundhedsmyndigheder i både USA og Europa, men hvornår den eventuelt kan kommer på markedet er endnu ikke officielt.

Kilde: Computerworld

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Pedro 05-11-2013 15:28:37

udtrykket "hun sluger" en helt ny vinkel eller ;D

0 0
Robert 02-11-2013 03:44:52

Det er vist kun lobbyarbejde der har fået den pille godkendt.

0 0
Mikkel.gt 01-11-2013 18:05:55

Skal man så sluge en pille hver gang man skal åbne sin telefon, eller hvordan? Tænker bare at de fleste, inklusivt mig selv, åbner og lukker deres mobil op til flere gange i timen? Det ender jo med at man så skal sluge 50-100 piller om dagen? Så kan det godt være at sundhedsmyndighederne har godkendt pillen, men det kan da umuligt være sundt at sluge så mange piller om dagen? Og pillerne er jo heller ikke ligefrem gratis, så man ender jo sikkert med at fyre en masse penge af på at låse sin egen telefon op! Kan slet ikke se det smarte i sådan en løsning her? :)

0 0
01-11-2013 18:24:02

Den skal så vidt jeg kan læse tages med jævne mellemrum og ikke for hver åbning af sin telefon. Det er dog ikke en løsning jeg nogensinde ville anvende :0))

0 0
01-11-2013 18:20:07

? det var da et "sjovt" spørgsmål. Jeg tror ikke at man vil være så fjollet at lave en pille for hver åbning af en telefon. Jeg kunne derimod forestille mig at det kunne give en vanskeligheder når man skal en tur ud at flyve og forbi en metaldetektor ?

0 0

Om brug af cookies