Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Slugte mobil og kommer sig uden men

Slugte mobil og kommer sig uden men

Ifølge BBC skal en amerikansk kvinde have slugt en mobiltelefon under et skænderi med sin kæreste. Alt tyder på, at kvinden kommer sig helt oven på episoden.

Under et skænderi med sin kæreste blev en amerikansk kvinde så hidsig, at hun i et snuptag slugte sin mobiltelefon.
Under et skænderi med sin kæreste blev en amerikansk kvinde så hidsig, at hun i et snuptag slugte sin mobiltelefon.

Det lyder som en dårlig røverhistorie, men den skulle faktisk være god nok. I alt fald skriver BBC på sin hjemmeside, at en amerikansk kvinde blev så hysterisk under et skænderi med sin kæreste, at hun slugte mobilen, som efter sigende var årsag til skænderiet.

Da kvinden havde slugt mobilen, kom der ro på skænderiet. Det var i alt fald en temmelig bekymret kæreste til kvinden, der ringede til alarmcentralen og meddelte, at hans 24-årige kæreste havde vejrtrækningsproblemer efter at have slugt mobilen. Det resulterede i, at kvinden kom på hospitalet i Blue Springs, hvor der blev taget vare på hende.

Alt tyder på, at historien får et lykkeligt udfald – det forventes, at kvinden kommer sig helt oven på den noget specielle situation og slipper for men.

Stort svælg eller lille mobil?

Alt imens jeg skriver denne artikel, kan jeg ikke lade være med konstant at sende blikke efter min nuværende mobiltelefon, som er en Nokia 6111. Selvom denne mobiltelefon er både lille og fiks, kan jeg ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at det skulle være muligt for mig at sluge den (jeg har dog ingen intentioner om at prøve, og jeg vil heller ikke opfordre andre til det).

Min personlige konklusion må derfor være følgende: Enten har de i USA nogle helt usandsynligt små mobiltelefoner sammenlignet med dem, som har fundet vej til det europæiske marked. Eller også er der tale om en superkvinde med et helt utroligt stort svælg.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies