Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Slut for BenQ-Siemens

Slut for BenQ-Siemens

Nu synes det at være en kendsgerning, at BenQ-Siemens skal splittes op i mindre dele. Det lød ellers længe til, at nogle investorer kunne hjælpe BenQ ud af saksen.

De sidste kraftanstrengelser for at redde BenQ-Siemens er desværre mundet ud i, at man nu vælger at dele virksomheden op. Denne udmelding kom i lørdags fra Associated Press.

Håbet om, at nogle investorer ville putte penge i virksomheden, og dermed give den en sidste chance for at komme på fode igen, synes slukket. Martin Prager, som er talsmand for konkursboet udtalte, at det ikke længere er realistisk, at BenQ kan blive solgt som en enhed.

Det lød ellers længe til, at man havde fundet nogle investorer, men disse bakkede ud igen. Denne beslutning kommer til at koste omkring 3000 ansatte jobbet, men alt håb synes dog ikke at være ude for disse. 550 af de 3000 medarbejdere er nemlig allerede blevet ansat i Siemens, og på nuværende tidspunkt ser det ud til, at flere kan komme i job i de dele, der sælges ud. De personer, som har mistet deres job, får dog udbetalt en ”venteløn”, som primært finansieres af Siemens.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies