Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Slut med Artomobil

Slut med Artomobil

Ved udgangen af april måned lukker chatsiden Arto.dk sit mobiltilbud, Artomobil. Kunderne bliver herefter overført til CBB Mobil.

Læs også: <a href=Arto goes mobile (13. jun 2006)" />
Læs også: Arto goes mobile (13. jun 2006)

Under et år efter starten lukker Arto.dk sit mobilselskab Artomobil.

Selskabets kunder vil efter den 30. april 2007 automatisk blive overført til CBB Mobil, som har leveret mobilløsningen til Arto. Eventuel taletid vil også blive ført med over.

Årsagen til nedlukningen bunder i mangel på kunder og det helt rigtige mobilprodukt.

”Vi fik meget under det forventede antal kunder. Samtidig med det har CBB Mobil ikke kunne tilbyde de produkter, som vi har ønsket. Derfor vil vi ikke bruge mere energi på det”, siger Arto-direktør og medejer, Morten Borg, til Mobilsiden.dk

Det præcise kundeantal ønsker Morten Borg ikke at afsløre, men på Mobilsiden.dk har vi tidligere skrevet, at kun 4 procent af Artos brugere skulle lave en mobilaftale, hvis det skulle være en succes. Morten Borg bekræfter dog, at kundermængden er pænt under de 4 procent.

Produktmæssigt har Arto ikke kunne nå til enighed med CBB Mobil. Helt konkret har Artomobil ønsket et sms-abonnement til fast pris, hvilket CBB Mobil ikke har kunnet tilbyde.

Morten Borg fortæller videre, at man som sådan ikke har tabt penge på mobildelen - omvendt har man heller ikke tjent penge. Dertil kommer, at andre teleselskaber ikke har ønsket at annoncere på Arto.dk, da siden selv drev et mobilselskab.

Hvis Artomobil skal genopstå, kræver det en bedre og mere interessant aftale med et teleselskab.

Arto.dk har netop offentliggjort regnskabet for 2006, der viser et overskud på 8,7 millioner kroner før skat.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies