Slut med chokerende telefonregninger

Telia tilbyder som det første teleselskab i Danmark en ny saldosikring, som skal beskytte kunderne mod uforudsete høje regninger.

Slut med chokerende telefonregninger

Det stigende antal danskere, som spiller på internettet eller foretager køb som f.eks. spil via indholdstakserede SMS-beskeder ender tit med chokerende høje telefonregninger.

Dette vil Telia nu sætte en stopper for, med et nyt tiltag de kalder “Saldosikring af indholds- og betalingstjenester”.

Fra 1. september indfører Telia et ensartet loft for deres kunders forbrug af indholds- og betalingstjenester. Dette skal sørge for kundernes telefonregninger ikke kommer ud af kontrol.

 – “Med saldosikringen bliver forbruget af indholds- og betalingstjenester aldrig højere end den fastlagte grænse – så undgår man ubehagelige overraskelser på mobilregningen”, udtaler Jesper Korsskov, produkt- og marketingdirektør i Telia.

Den daglige grænse er 750 kroner. Over syv dage er grænsens 2.500 kroner, mens 30 dage er sat til 5.000 kroner. Grænserne kan ændres ved henvendelse til kundeservice.

Emnet er ikke færdigdebatteret

Der er sket en del siden vi bragte artiklen. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 14/8/2009 publicerede redaktionen en artikel der drejer sig om Backstage: Sådan virker en mobilmast – Læs den her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..