Slut med DR TV live på iPhone

DR programmerne kunne ses igennem App'en netTV, men det er slut nu.

Slut med DR TV live på iPhone

DR radio kan høres igennem flere applikationer på iPhone, iPad og iPod Touch. Men DR TV har hidtil kun været tilgængelig igennem applikationen netTV.

Men DR TV er ikke længere tilgængelig fra iPhone og iPod Touch. DR har bedt CrestnutSoft, der står bag netTV, om at fjerne DR’s streams fra programmet.

Årsagen er at DR kun har rettighederne til at distribuere DR TV på nettet via egne platforme, som dr.dk. Det forklarer kanalchef på dr.dk, Nicolai Porsbo, til tvnyt.com.

iPad er dog ikke ramt. Forklaringen er at iPad tillader at TV-streamen hentes direkte fra dr.dk, en mulighed som iPhone ikke har endnu.

ChestnutSoft forklarer dog overfor tvnyt.com, at de forventer den mulighed tilgængelig på iPhone og iPod Touch i en kommende opdatering af iOS.

Applikationen netTV giver kun adgang til to danske TV kanaler nu, det er 24 Nordjyske og Folketingskanalen. Der er dog fortsat over 400 udenlandske tv-stationer.

Kilde: tvnyt.com

Sidste opdatering af historien

Sagens videre forløb om emnet. mobilsiden fortsatte historien. 18/12/2010 gik redaktionen videre og publicerede artiklen Flipboard – en avis med dine nyhederKlik her for artiklen.. Der er stadig liv i emnet. Læs seneste nyt om iPad..